joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Proiecte mult așteptate de cetățeni, implementate de Primăria Scornicești

Orașul Scornicești, Olt se află într-o continuă dezvoltare, date fiind proiectele finalizate sau cele care se derulează în această perioadă.

Potrivit edilului localității, Daniel Tudor, cele mai multe dintre inițiativele demarcate vizează îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor din oraș, precum și a celor din satele din proximitate.

Este vorba despre terminarea unor lucrări la sala de sport din oraș, urmând ca la Școala Gimnazială „Nicolae Coculescu” să fie montat gazon artificial și  să fie instalată nocturna.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dragii mei, așa cum v-am promis, revin în atenția dumneavoastră cu noi proiecte importante, de interes local, de care vom beneficia cu toții, de la cel mai mic la cel mai mare cetățean al localității noastre.

În acest sens, vă aduc la cunoștință faptul că am finalizat lucrările de reabilitare la sala de sport din oraș, și am demarat lucrările ce țin de montare a gazonului artificial și a nocturnei din incinta Școlii Gimnaziale „Nicolae Coculescu” din Scornicești.

Sunt două proiecte importante și necesare pentru tinerii din oraș și cei din localitățile componente, două obiective promise care vin să aducă normalitatea atât de mult aștetată”, a precizat primarul din Scornicești.

Mai mult, autoritățile locale au în plan modernizarea iluminatului stradal într-unul din satele care aparțin de orașul Scornicești.

„De asemenea, în aceeași notă, în satul Mogoșești urmează a fi modernizat iluminatul stradal, prin înlocuirea lămpilor vechi cu cele noi, de tip LED, moderne, economice și mult mai eficiente.

Cu implicare și determinare din partea noastră, cu încredere și răbdare din partea dumneavoastră, putem face tot ceea ce ne-am propus, putem reda Scorniceștiului imaginea unui oraș puternic, curat și dezvoltat”, a completat Daniel Tudor, edilul urbei.

Politica