vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Elevul accidentat în Ipotești a fost transferat la SCJU Craiova

Elevul în vârstă de 10 ani, lovit de o mașină miercuri, în localitatea olteană Ipotești, a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova.

Acesta a fost dus inițial la Spitalul din Slatina, după ce ar fi traversat strada printr-o zonă nemarcată, moment în care a fost lovit de un autoturism. La volanul mașinii se afla chiar o învățătoare de la școala unde învață copilul, potrivit adevarul.ro.

„A fost transferat la Chirurgie Pediatrică Infantilă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. Este sub supraveghere neurochirurgicală, este intubat şi starea lui este staţionară“, a precizat Angela Nicolae, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Starea de sănătate a minorului este în continuare gravă, fiind intubat. Șoferița l-a lovit din plin pe copil, după ce acesta ar fi încercat să treacă strada în grabă.

Elevul tocmai ce se întorsese acasă de la școală, dându-și seama că și-a uitat pantofii acolo. S-a întors în stația de microbuz pentru a-l ruga pe șofer să-i aducă el încălțările băiatului. Astfel, în momentul în care a plecat înapoi spre casă, a încercat să traverseze strada în grabă, fiind izbit de mașina condusă de învățătoare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuând cercetările în acest sens.

foto: evenimentdeolt.ro

Politica