vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Președintele CJ Dolj, la plantat de salcâmi alături de Klaus Iohannis

Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj a apreciat inițiativa ministrului Mediului de a planta salcâmi în orașul Dăbuleni și s-a alăturat.

Acesta a participat, împreună cu președintele Iohannis, premierul Florin Cîțu, ministrul Mediului și alți câțiva membri ai Guvernului, la acțiunea de împădurire desfășurată astăzi.

„Terenul agricol din sudul județului trece de câțiva zeci de ani printr-un proces alert de deșertificare, iar consecințele sunt extrem de grave. Împădurirea este singura soluție salvatoare pentru mii de hectare de teren. De aceea, salut inițiativa Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor de a organiza o acțiune de plantare de puieți de salcâm la marginea orașului Dăbuleni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am răspuns invitației reprezentanților Guvernului și Administrației Prezidențiale și am participat la campania de astăzi.

A fost oportunitatea potrivită să le vorbesc miniștrilor prezenți și premierului Florin Cîțu despre planurile noastre referitoare la stoparea fenomenului deșertificării și la creșterea gradului de împădurire a județului nostru”, a transmis Cosmin Vasile.

Politica