luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Este oficial: Juan Camara, jucătorul CSU!

Ce jucător sare din schema lui Ouzounidis după ce spaniolul a semnat cu echipa din Bănie

Juan Camara a fost prezentat la începutul acestei săptămâni. Clubul oltean se înțelesese cu Jagiellonia pentru împrumut, spaniolul acceptase contractul pus pe masă de Mihai Rotaru, dar era încă legat de Dinamo București. În urma unui memoriu depus la FIFA, Camara a reușit să se elibereze de înțelegerea cu Dinamo și a reușit să semneze cu oltenii o înțelegere până în vară, cu drept de prelungire din partea clubului până în vara lui 2024.
Mutarea a fost anunțată de clubul oltean pe pagina de facebook: „Juan Cámara s-a alăturat lotului Științei. Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei și unul dintre cei mai apreciați jucători ai turului acestei ediții de campionat este component al echipei noastre. Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opțiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024. Mult succes în familia alb-albastră!” 
Juan Camara a jucat alături de Messi la Barcelona în două partide, în stagiunea 2015-2016. El a avut contract cu gruparea de pe Camp Nou până în 2018. Spaniolul în vârstă de 27 de ani a jucat în 12 meciuri pentru Dinamo și a reușit să înscrie două goluri. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro este un produs al lui Villarreal, formație de la care a plecat în iulie 2014 din postura de jucător liber de contract pentru a semna cu Barcelona.

Foto: Facebook /UCV

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica