joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat din Rusănești, arestat pentru trei infracțiuni comise în aceeași noapte

Un oltean de 48 de ani din comuna Rusănești a fost reținut de polițiști, în urma accidentului pe care l-a provocat. Bărbatul a fugit de la locul accidentului soldat cu o victimă, depistându-se, în plus, că acesta consumase băuturi alcoolice.

Evenimentul rutier a avut loc în weekend și a fost anunțat de pasagerul care a fost rănit, un alt bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din Rusănești, scrie gazetanoua.ro. După spusele acestuia, șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un gard.

Bărbatul accidentat a reușit să anunțe poliția, însă între timp, șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia, a fost găsit autoturismul implicat în evenimentul rutier și a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Rusănești. Se pare că bărbatul respectiv, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza localității Rusănești, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, în urma căruia pasagerul ar fi fost accidentat. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără a anunța poliția”, au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

Șoferul a fost găsit în scurt timp, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat concentrație de 0.65 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere. La data de 9 februarie l-au reținut pentru 24 de ore, iar miercuri, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, au completat reprezentanții IPJ Olt.

Astfel, bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Politica