joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Scandal cât casa în Bănie! Pleșan sare la gâtul lui Bon!

Interimarul plantat de Mihai Rotaru are viață grea în Bănie după dezvăluirea făcută de Gigi Ciurea

Dragoș Bon a debutat cu un succes la cârma CSU Craiova, însă a fost luat rapid în colimator de căpitanul echipei din anul promovării. Mihăiță Pleșan s-a arătat indignat de faptul că Bon ar fi contribuit la debarcarea lui Gigi Ciurea de la prima echipă și a subliniat trecutul FCU-ist al actualului interimar al lui Rotaru.
Pe pagina sa de facebook, Mihăiță Pleșan a scris: „Alooooo, Universitatea Craiova, unde am ajuns? Dacă acest “Bon fiscal” sau “ Ultimul Bon” a ajuns să dea afară marii jucători – mă refer la Gigi Ciurea, atunci ne merităm soarta! Gigi Ciurea mi-a fost antrenor – un Om cu mult bun simţ, un Profesionist adevărat, care mereu încerca să te ajute, să te înveţe lucruri bune. Cei care îl cunosc ştiu despre ce vorbesc! Acum câţiva ani, acest “Bon fake” urla ca din gură de şarpe că CSU e clonă şi noi, jucătorii, suntem trădători… Cine sunt eu, de îmi permit să comentez? Pentru acest “Sifon” sunt un trădător, pentru Oltenii mei, şi sper, pentru toţi Românii, sunt Căpitanul care a adus CSU Craiova, cândva, demult, din nou pe prima scenă fotbalistică din România! Cândva, demult, atunci când Măria sa, Fotbalul, renăştea în Craiova şi Valorile erau respectate! Respectaţi-vă Valorile, fără ele nu existaţi! Gustul amar trece greu, dacă trece…”.
Gigi Ciurea, secund pe vremea lui Bergodi a fost îndepărtat treptat după ce Papură a preluat echipa.
„După ce a venit Cornel Papură la echipă, munca mea s-a rezumat doar la „Salut, nea Gigi” din partea lui și dacă apucam să mai pun vreo două copete pe teren. În rest, nu mai făceam nimic. Din momentul ăla mi-am cam dat seama că sunt în plus la Craiova și că mai era doar o chestiune de zile până la îndepărtarea mea definitivă de la prima echipă”, a povestit Ciurea.

Politica