sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Șefia Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, preluată de Adrian Chesnoiu

Deputatul oltean, Adrian Chesnoiu, a fost numit președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, în urma negocierilor dintre parlamentari.

Astfel, comisia din Camera Deputaților care se va ocupa de activitatea agricultorilor va reveni Partidului Social Democrat, conducerea urmând să fie preluată de Adrian Chesnoiu, după validarea mandatului său de marți, scrie gazetanoua.ro.

Chesnoiu a ocupat în trecut funcția de director general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), iar din luna mai, 2020, a fost administrator public al Primăriei din Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma alegerilor din 27 septembrie, Adrian Chesnoiu a fost ales consilier local pe lista propusă de PSD, iar ulterior a devenit viceprimar al localității. În ceea ce privește scrutinul parlamentar, el a ocupat locul patru pe lista propusă de PSD Olt pentru Camera Deputaţilor, Chesnoiu începându-și activitatea în Parlamentul României, alături de alți patru deputați olteni.

În legislativul trecut, această comisie a fost condusă tot de un parlamentar oltean, Alexandru Stănescu, care, de data aceasta, nu a mai candidat pentru un loc în Parlament.

Andreea TIGOIANU

Politica