sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Cioara vorbitoare a unei oltence, vedetă în „Capra cu trei iezi”

O cioară a împărțit platoul de filmare cu Maia Morgenstern. Pasărea a fost aleasă pentru un film ce va fi lansat anul viitor, iar aptitudinea ce a făcut-o vedetă pe internet a recomandat-o și pentru rolul în film.

Cioara a fost găsită de soţii Simona şi Dumitru Modoran, în urmă  cu un an jumătate, într-un parc din Târgu Jiu. Cuplul de olteni a adoptat pasărea de când era pui și nu putea zbura, iar bărbatul a vrut să o învețe câte ceva și i-a ieșit. Cioara  a învățat expresia „să mă bată mama”

„Am fost la o filmare în urmă cu câteva săptămâni în Dâmboviţa, cu actriţa. Dacă totul va decurge bine, filmul va fi lansat anul viitor. Noi suntem invitaţi cu Cronco la avanpremieră. S-a comportat foarte bine, exact ca un actor.  Trebuia să stea pe un proţap şi să ciugulească ceva carne. Nu era ceva complicat. A stat cam o jumătate de oră. Indiferent că erau mulţi oameni în jurul lui şi zece camere, dacă ne vedea pe noi, era liniştit. Filmul se numeşte «Capra cu trei iezi» şi este o dramă“, a spus Simona pentru Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: Facebook/Simona Modoran

Politica