sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Accident tragic, soldat cu un deces și doi răniți, pe Transfăgărășan

Un accident grav soldat cu trei victime a avut loc pe DN7C, în apropiere de Cabana Capra. Un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit mai jos pe carosabil, în zona cabanei.

Șoferul a fost proiectat afară din vehicul și a fost găsit mort, iar ceilalți doi pasageri au fost transportați la spital de un echipaj SAJ și unu SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș, potrivit arges-stiri.ro.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos, pe carosabil. În autoturism se aflau 3 bărbaţi. Unul dintre ei – şoferul – a fost proiectat în afara autoturismului şi a fost găsit decedat „, precizează ISU Argeş.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare, aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale”, mai precizează ISU Argeş.

Politica