joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Târgul Veterani din Drobeta Turnu Severin nu va mai fi deschis

Târgul Veterani nu va mai fi deschis în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, pentru comercializarea mieilor. Ieri, 6 aprilie, Primăria Drobeta Turnu Severin anunțase deschiderea târgului, o decizie luată la propunerea Direcției Sanitare-Veterinare Mehedinți, care la câteva ore după anunț s-a răzgândit.

Primarul  Marius Scrieciu a anunțat noua decizie a DSV Mehedinți într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Deși am fost de acord cu solicitarea Direcției Sanitare–Veterinare de a redeschide acest spațiu public și a veni astfel în sprijinul severinenilor, instituția amintită a revenit asupra propunerii și astăzi, la ora 14.00, am fost anunțat de către reprezentanții DSV, că s-au răzgândit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Aceasta, deși la ora 11.00, m-am deplasat în Târgul Veterani, împreună cu directorul general Valentin Marițoiu și directorul adjunct Adriana Ganea, am stabilit toate detaliile sanitare și logistice și am început acțiunile de igienizare și dezinfectare a tuturor spațiilor de vânzare, pentru comercializarea în condiții de siguranță.”, a scris primarul.

Edilul și-a exprimat regretul față de situația creată și a afirmat că Direcția Sanitar-Veterinară este singura responsabilă.

„Regret că nu am putut veni în ajutorul severinenilor, care și-ar fi dorit să achiziționeze carnea de miel direct de la producători, în această perioadă, dar vina aparține în totalitate Direcției Sanitar-Veterinare.”, a concluzionat acesta.

Politica