vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Craiovean, prins băut la volan

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au întocmit dosare penale unor bărbați ce se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice, scrie olt-alert.ro

Ieri, oamenii legii au depistat pe strada Prelungirea Pitești, din municipiul Slatina, un bărbat, de 47 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de probe biologice.

Potrvit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu: „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt bărbat a fost oprit de polițiști, azi, pe strada Trandafirilor, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,69mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Politica