duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Paul Stănescu este noul secretar general al PSD

Paul Stănescu, noul secretar general interimar al PSD, a declarat marți seară, după ședința CEx a PSD, în cadrul căreia Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea partidului, că în perioada următoare va merge în fiecare județ care a obținut rezultate slabe la alegerile prezidențiale pentru a analiza situația.

Stănescu a ținut să menționeze și că a avut o relație foarte bună cu Viorica Dăncilă “până am intrat în partid în aceste alegeri”.

”Astă seară PSD a dat dovadă de maturitate. Am spus cu toții că conducerea unui partid este un sport de echipă și așa trebuie să funcționeze. O apreciez mult pe Viorica Dăncilă și sper să rămânem în continuare prieteni. Vom sta de vorbă cu fiecare organizație. Asta vom face în următoarea perioadă. Până să tăiem porcul, după ce tăiem și porcul. Vom merge în fiecare județ, vom sta de vorbă și vom analiza să vedem de ce am avut și rezultate mai slabe”, a declarat Paul Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD, marți seară, iar întreaga conducere a partidului a fost dizolvată, scrie olt-alert.ro

Locul lui Dăncilă a fost luat, ca interimar, de Marcel Ciolacu. Paul Stănescu va fi secretar general.

Conducerea PSD a mai decis în ședința CEx organizarea unui congres în luna februarie. Viorica Dăncilă ar urma să preia conducerea Organizației de femei a PSD.

Politica