duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

De ziua națională, gorjenii sunt așteptați să doneze sânge

Un autocar special amenajat și dotat cu aparatura necesară pentru donarea de sânge în condiții optime îi va aștepta pe gorjeni sâmbătă, 30 noiembrie, în parcarea mall-ului din Târgu Jiu. Aceștia vor avea șansa să doneze sânge pentru a salva o viață. Autocarul de campanie mobilă va fi amplasat în parcarea exterioară a centrului comercial între orele 10 și 16.
„Îi așteptăm pe toți cei care doresc să doneze sâmbătă, de la ora 10.00, până după amiază, la ora 16.00, cu posibilitatea prelungirii acestui program de donare, în funcție de adresabilitatea potențialilor donatori în parcarea de la Shopping City Târgu Jiu. Este un parteneriat pe care încercăm să-l transformăm în tradiție. Acolo vom avea autocarul mobil de donare, care nu poate scăpa privirii, pentru că este mare, roșu și cu toate însemnele specifice centrelor de transfuzii“, a transmis Nicoleta Căluțoiu, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, potrivit igj.ro.
De ziua națională, autocarul se mută la Novaci. „Vom petrece Ziua Națională a României într-un alt mod. Astfel, autocarul campaniei mobile va fi prezent în cadrul târgului de la Novaci, pentru cetățenii localității, precum și pentru cei din zonele din împrejurimi. Vom fi prezenți acolo de dimineață, de la ora 8.00. Novăcenii ne așteaptă, pentru că am mai fost prezenți acolo și am primit mai multe întrebări despre viitoare acțiune. Îi așteptăm toți locuitorii din jurul Novaciului să vină și să doneze sânge“, a mai supus Nicolae Căluțoiu.

Politica