vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Conducerea Prefecturii Olt, schimbată

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că în cursul acestei săptămâni va fi numită o nouă conducere la nivelul Prefecturii Olt. Liderul PNL Olt s-a referit și la schimbarea directorilor de instituții publice, spunând că primele schimbări vor fi făcute la nivelul instituțiilor unde șefii nu au susținut concurs pe funcție.

„Săptămâna aceasta va fi numit atât un nou prefect al judeţului Olt, cât şi un subprefect”, a declarat Liviu Voiculescu.

Dacă în privința noului prefect se vehiculează numele lui Florin Homorean, în prezent comisar în cadrul Gărzii de Mediu, liberalii păstrează secretul în ceea ce privește persoana care va ocupa postul de subprefect, informează olt-alert.ro
Liderul PNL Olt s-a referit și la schimbarea directorilor de instituții publice, spunând că primele schimbări vor fi făcute la nivelul instituțiilor unde șefii nu au susținut concurs pe funcție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Primele instituţii la care se vor face schimbări vor fi, evident, cele unde nu sunt concursuri pentru posturile de directori. Acum, dumneavoastră puteţi să verificaţi”, a declarat  președintele PNL Olt.

Întrebat cum vor fi schimbați ceilalți directori, care au promovat concurs pe funcție, liderul liberal nu a răspuns.

.

Politica