miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

PSD Olt, critici dure după alegerile prezidențiale

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a făcut o analiză dură după anunţarea rezultatului exit-poll-urilor, după turul doi al prezidenţialelor.

Oprescu spune că strategia făcută de PSD a fost una greşită, încă de la desemnarea candidatului, potrivit realitatea.net

„Aşa cum am spus-o încă dinaintea stabilirii candidatului, cred că strategia pe care PSD a făcut-o, de această dată, a fost una greşită. Dacă alegeam un candidat pe criterii sociologice, adică să fi mers cu cel mai bun candidat pe care îl avea partidul, probabil că scorul putea fi altul, în acest moment”, a afirmat Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Judeţul Olt se numără printre cele cinci în care candidatul PSD a luat mai multe voturi decât cel al PNL.

„Pe judeţul Olt, aşa cum avut de fiecare dată încredere în olteni şi ei au avut încredere în noi, probabil că şi de data aceasta vom reuşi să batem, cu schimbări de localităţi în care am câştigat sau am pierdut. Probabil că scorul va fi unde va la cincizeci şi ceva pentru noi la patruzeci şi ceva pentru ei. Dar, facem numărătoarea paralelă, pe fiecare oră noi închidem secţiile şi vedem ce rezultate sunt”, a mai spus Marius Oprescu.

Întrebat dacă se impune o demitere a Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD, Marius Oprescu a declarat că „ne gândim şi la acest lucru”, dar că este nevoie de o analiză „la rece”.

Politica