luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Baschetbaliștii craioveni au suferit prima înfrângere pe tern propriu

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut partida disputată în compania celor de la UBT Cluj, scor 74-81. Meciul a avut loc în Sala Polivaletă din Bănie și, în ciuda unui număr mare de fani prezenți în tribune, oltenii nu au reușit să țină ritmul cu echipa ce se clasează pe prima poziție în Liga Națională de Baschet Masculin. A fost primul eșec pe teren propriu suferit de craioveni în acest sezon.

Baschetbaliștii alb-albaștri au fost conștienți de jocul mai puțin bun pe care l-au făcut, dar vor să revină și să-și ia revanșa în următoarea rundă.

A fost un meci foarte greu, am întâlnit o echipă foarte bună. Am avut o primă repriză bună, dar după aceea am cedat inițiativa. Mai ales în ultimul sfert am evoluat slab. Acum este important să ne revenim și să avem o prestație pozitivă în partida de sâmbătă, de la Oradea”, a spus Porter Troupe la finalul meciului cu UBT Cluj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru SCM U Craiova au evoluat: Pratt (9 p.), Diculescu (7 p.), Laser (18 p.), Troupe (11 p.), Gudul (23 p.), Byrd (3 p), Năsturescu, Stoyanov, Țibîrnă (3 p.).

Politica