vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Ionuț Stroe, ministrul desemnat pentru Tineret și Sport, a primit aviz pozitiv

Deputatul Marian Ionuţ Stroe, propus pentru a ocupa funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul Orban, a primit, miercuri, aviz favorabil din partea Comisiilor pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi Senat. Decizia a fost luată cu 18 voturi „pentru”, 5 „împotrivă” şi 8 abţinere.

La audieri au participat premierul desemnat Ludovic Orban şi Raluca Turcan, nominalizată pentru funcţia de vicepremier, scrie hotnews.ro

Tot azi a fost audiată și Monica Anisie, ministrul propus pentru Educație și Cercetare care a declarat în fața comisiilor de educație din Parlament că nu va renunța niciodată să fie profesor și va merge în continuare la Liceul Tudor Vianu, unde predă limba română.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Audierea Monicăi Anisie a început cu un moment de reculegere pentru victimele de la Colectiv, la propunerea senatorului Liviu Pop, cel care conduce audierea. Monica Anisie și-a început discursul din fața comisiilor de educație prin a se prezenta. Ea a spus că va fi întotdeauna profesor.

Politica