luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Lupta pentru promovare s-a mutat în zona metropolitană!

Cu Tractorul deja în liga a treia și abandonul celor de la Dunărea Calafat, rămân echipele din jurul Craiovei să se bată pentru primul loc.

Startul de sezon în Liga Doljului a fost marcat de retragerea din competiție a celor de la Dunărea Calafat, echipă abandonată de Primăria orașului, rămasă astfel fără susținere financiară. Calafetenii au format de-a lungul anilor o trupă redutabilă, mereu implicată în bătălia la vârful ierarhiei.

Cu Calafatul aut din întrecere, războiul pentru locul ce asigură barajul de promovare se va da, cel mai probabil, între grupările din preajma Craiovei: CS Cârcea, Jiul Podari și Metropolitan Ișalnița. Primele două au început bine sezonul, cu succese în deplasare. Pe cele 3 formații din apropierea Băniei le pot încurca UT Dăbuleni și Știința Bechet, grupări care s-au calificat în play-off și sezonul trecut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Runda din acest weekend nu programează vreun derby, fiind jocuri cu favorite clare, Podari, Cârcea, Ișalnița, Bechet și Dăbuleni pornind cu prima șansă în meciurile lor.

Liga Doljului – etapa 2

Sâmbătă, ora 11:00

Jiul Podari – Unirea Amărăștii de Jos

Victoria Plenița – Metropolitan Ișalnița

CS Cârcea – Tineretul Poiana Mare

Progresul Segarcea – Recolta Ostroveni

Flacăra Moțăței – Știința Bechet

Viitorul Măceșu de Sus – UT Dăbuleni

Tractorul Cetate 2 – Progresul Cerăt

Dunărea Calafat – ACS Desa – amânat

Politica