luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

În așteptarea lui Pițurcă: ultima reprezentație a Craiovei lui Papură!

Satana” Pițurcă este privit ca un Mesia în Bănie. Până la al treilea descălecat, oltenii au de bifat victoria cu codașa FC Voluntari.

Oltenii se așteaptă la un duel dificil în compania celor de la FC Voluntari, vineri, de la ora 21:00. Antrenorul Papură, aflat la ultimul joc în această postură, a declarat: Am fi într-o mare eroare să credem că va fi un meci uşor cu FC Voluntari. Ei nu parcurg cea mai bună perioadă şi vor încerca să-şi remedieze problemele şi situaţia din clasament. Cred că dacă ne putem concentra şi vom intra foarte bine din punct de vedere mental, atunci putem câştiga acest meci. Nu ştiu care este adevărata faţă a Voluntariului, fiindcă de la meci la meci toate echipele au fluctuaţii, important este ca noi să jucăm bine. Koljic şi Vlădoiu sunt în continuare indisponibili

 

Cristi Bărbuţ și-a completat antrenorul: „Ne aşteaptă un meci dificil, fiindcă atunci când eşti considerat favorit ai presiunea pe tine. Trebuie să ne concentrăm, să ne facem jocul nostru şi să obţinem cele 3 puncte. Voluntariul a arătat un fotbal bun cu FCSB. E adevărat, am câştigat mereu acolo, dar nu contează statistica, important este să joci bine şi să te concentrezi de fiecare dată”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oltenii sunt pe locul 5 în clasament și pornesc favoriți în meciul de vineri seară, contra celor de la Voluntari, echipă care nu a bătut în acest sezon decât pe FCSB, lanterna campionatului.

Politica