sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

O tânără din Mătăsari a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

O femeie de 32 de ani din comuna Teleşti i-a sesizat pe polițiștii gorjeni, după ce, pe raza comunei Slivileşti a avut loc un eveniment rutier. În urma primelor cercetări efectuate a reieșit faptul că, un tânăr, de 26 de ani, din comuna Samarineşti, nu a păstrat o distanța între autoturismul său și cel din față și a intrat în coliziune cu acesta. Incidentul a avut loc pe DJ 673 B.

Accidentul a provocat și victime. O tânără de 21 de ani, din comuna Mătăsari, a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijiri medicale. Aceasta era pasageră pe scaunul din dreapta față al primului autoturism.

Polițiștii din cadrul secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 32 d ani , din comuna Teleşti, cu privire la faptul că pe raza comunei Slivileşti, ar fi avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Samarineşti, în timp conducea autoturism, pe DJ 673 B, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.  În urma impactului o tânără de 21 de ani, din comuna Mătăsari, pasageră pe scaunul din dreapta față al primului autoturism, a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijiri medicale”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din clupă.

Politica