luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Marcel Popescu: „Debutul de campionat va fi făcut în Azerbaidjan!”

Managerul general al CSU Craiova a anunțat noi achiziții la formația olteană. Pigliacelli spune că nu pleacă după Mangia.

La prezentarea echipamentelor pentru sezonul viitor, Marcel Popescu a anunțat că „debutul de campionat va fi făcut în Azerbaidjan”! Totodată, a prezentat drept noutate pe tricourile juveților forma numerelor, însă acestea sunt identice cu cele din sezonul precedent. El a spus că echipa lui Papură a început să folosească baza de pregătire din Lunca Jiului și a anunțat două noi transferuri: „Vin încă doi jucători, un fundaș central și un mijlocaș central. Vrem să creștem calitatea lotului”.
Prezent la eveniment, portarul Pigliacelli a negat că s-ar întoarce în Cizmă, la o eventuală strigare a fostului antrenor Devis Mangia: „Mă simt bine la Craiova. Nu văd de ce trebuie să plec. Nu văd ce legătură are echipa antrenorului pe care l-am avut anul trecut cu rămânerea mea la Craiova”. Mangia e tot mai aproape de a prelua banca tehnică a celor de la Trapani, formație din Serie B.

Politica