miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Trică, înainte de negocierile cu Mititelu: „Vreau să ia CSU campionatul!”

Patronul FCU Craiova este în tratative avansate cu Eugen Trică pentru preluarea băncii tehnice a formației sale.

 

FCU Craiova a ratat promovarea în Liga a treia, cu etape bune înainte de finalul competiției. Un nou rateu ar fi greu de digerat pentru conducere și suporterii din Peluza Sud. Așa că patronul Mititelu a demarat deja tratative cu Eugent Trică pentru preluarea băncii tehnice a grupării pe care o finanțează, potrivit Fanatik.

Trică, actualmente antrenor la Sportul Snagov, declara într-un interviu acordat Gsp la începutul lui martie că și-ar dori ca CSU să ia titlul: „Craiova. Ar merita, sincer. Joacă fotbal, astea îmi plac mie. Uite, de exemplu, și Viitorul îmi place ce arată pe teren, eu zic că n-a depus armele, o să mai vedeți surprize. Revenind, va fi nebunia de pe lume dacă ia Craiova campionatul! Mi-e și frică să mă gândesc, se închide tot orașul, se va petrece trei zile și trei nopți”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În același timp, Trică își exprima susținerea și pentru echipa patronată de Mititelu: „Părerea mea e că ar trebui să joace și FC Universitatea pe Oblemenco. Sunt taxe mari, se iau aproape 10.000 de euro pe meci. Am citit declarația președintelui de la FCU, domnul Pușcaș, înțeleg că ar avea și oamenii bani să joace acolo. Dacă au, de ce să nu poată evolua acolo? S-ar găsi o formulă să nu se încurce una pe cealaltă. Ambele echipe sunt iubite la Craiova. E loc pentru toată lumea. Și FC Universitatea are suporteri mulți. Așa, le ia banii și unora, și altora și-ar fi toată lumea împăcată. Umple și CS Universitatea arena, dar și FC Universitatea. Aici, nu înțeleg autoritățile. La Craiova se mănâncă fotbal pe pâine, oamenii sunt fanatici”.

Nu ar fi exclus ca pe lângă Trică, Mititelu să negocieze și o posibilă preluare a Snagovului ori a locului acestei formații, aflată într-o situație financiară critică, fiind semnale că nu ar mai continua din sezonul următor în L2. De altfel, Trică spunea: „Toată lumea ştie, nu sunt condiţii pentru a face performanţă. Aceşti băieţi d-aia trebuie felicitaţi. Sunt admirabili, joacă fără bani, să ştiţi că fără bani joacă. Sunt momente în care mă transform în bucătar, Martin Tudor la fel. Tunde gazonul. Şi asta e!”

 

Politica