luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Sezon complet ratat pentru SCM Craiova

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a încheiat cu victorie un sezon dezastruos. Oltencele s-au impus în fața deja retrogradatelor de la Galați, scor 31-19, dar degeaba. Trupa din Bănie avea nevoie și de un joc al rezultatelor  pentru a putea să-și îndeplinească obiectivul: un loc de cupe europene. Din păcate pentru handbalul craiovean, echipa locală a terminat pe locul 6 și va putea evolua într-o competiție europeană doar cu ajutorul unui wild-card.

„Datorită rezultatelor obținute de noi în ultimii doi ani în Cupa EHF vom cere un wild card! România se află pe poziţia a doua la competiţii intercluburi în Europa, în proporţie foarte mare datorită realizărilor acestei echipe în sezonul trecut şi acesta. Chiar dacă am aliniat jumătate de echipă în grupele EHF în acest sezon, noi am ieşit totuşi cu fruntea sus, fiind singura echipă din cele patru care au intrat în tururile preliminare care a adus puncte României”, declara Bogdan Burcea, înainte de meciul cu Galați.

Tehnicianul a profitat de partida contra unei echipe deja retrogradate și a folosit mai multe jucătoare ce nu au prins parchetul prea des. Valentina Ion, Alexandra Colac și Roxana Stanciu au evoluat încă din starul partidei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM Craiova: Dhzukeva, Curmenț – Vizitiu 8, Ianăși 7, Tănăsie 4, Tătar 4, Gjorgjievska 3, Ion 1, Nikolic 1, Seric 1, Colac 1, R. Stanciu 1.

CSM Galați: Șerban, Anghel – Cioaric 5, Livrinikj 4, Conache 3, Marcu 3, Cîlic 2, Clisu 1, Bokaric 1.

Rezultatele ultimei etape:

Corona Braşov – HC Zalău 24-21

U Cluj – Măgura Cisnădie 21-25

Gloria Bistrița – SCM Râmnicu Vâlcea 31-28

SCM Gloria Buzău – Dunărea Brăila 26-25

SCM Craiova – CSM Galați 31-19

Minaur Baia Mare – CSM Bucureşti 25-32

Politica