miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Un tur început în genunchi e încheiat en-fanfare de craioveni!

CSU termină pe podium prima parte a sezonului regulat, pe care l-a început ezitant.

Punct final al turului de campionat, cu trupa lui Devis Mangia pe podiumul Ligii 1. La cum au pornit oltenii actuala campanie, nimeni nu s-ar fi așteptat. După ce patronatul a vândut tot ce avea mai de preț, în vârful listei fiind căpitanul Băluță, golgheterul Gustavo și tânărul Vladimir Screciu, echipa a scârțâit vizibil. Astfel încât, după primele 3 etape acumulase doar 2 puncte: egaluri acasă cu reprezentantele Moldovei, Iași și Botoșani, și înfrângere pe terenul lui Sepsi. Victoria de la Călărași părea să fi rezolvat problemele, dar a urmat eșecul șoc acasă cu ilfovenii din Chiajna.
A fost dușul rece de care aveau nevoie oltenii. În plus, achizițiile au început să se integreze. Astfel încât a urmat o serie excelentă, cu 5 victorii, 2 remize și o înfrângere pentru formația craioveană. Dinamo și Steaua au fost îngenuncheate pe Oblemenco. Viitorul, Astra, iar mai devreme Voluntari – bătute la handicap. Egalurile au fost pe terenul campioanei CFR și acasă cu Hermannstadt, iar înfrângerea surprinzătoare, după 3 penalti-uri primite, la Mediaș. Golgheter este Mitriță, iar revelație Koljic, cu 7 goluri în 7 meciuri de la venirea în Bănie.
În startul sezonului CSU a pierdut Supercupa României ș a fost eliminată de Leipzig din Europa. Continuă în Cupă, după ce a întrecut acasă Sportul Snagov.

Politica