joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Pompieri vâlceni, campioni europeni

Doi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au ocupat primele locuri pe podium la Campionatul European al Poliţiştilor şi Pompierilor, competiție care se desfăşoară în Gibraltar.

Astfel, conform ISU Vâlcea, „cei doi subofiţeri au obţinut aurul, argintul şi bronzul astfel: Oprea Alexandru a câştigat de două ori locul 1 la probele de alergare 200 de metri viteza şi săritura în înălţime, locul 2 la 100 de metri viteza, şi locul 3 la săritura în lungime, la categoria de vârstă 30-34. Nedelcu Cătălin a obţinut medalie de aur la aruncarea cu suliţa şi medalie de argint la proba de alergare 400 de m. garduri şi medalia de argint la ştafeta 4X400 m. Cei doi sunt angajaţi ai ISU Vâlcea în structurile deintervenţie”.
Potrivit sursei citate, la competiţia din Gibraltar participă 20 de pompieri din toată ţara, aceştia fiind selectaţi în urma rezultatelor foarte bune obţinute în ultimii ani la diferite competiţii desfăşurare atât la nivel naţional cât şi la nivel european şi mondial.

Politica