sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Prins cu droguri

Un tânăr de 27 ani a fost prins de jandarmii vâlceni cu droguri asupra lui. S-a întâmplat duminică, în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea.

Dacă săptămâna trecută jandarmii vâlceni au descoperit 2 tineri ce deţineau substanţe ilegale asupra lor, ieri, 02.09 a.c., a fost rândul unui tânăr de 27 de ani să fie prins de către jandarmi. Patrula de jandarmi aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza cartierului Ostroveni, l-au observat pe R.A.G având un comportament suspect. Aceştia au procedat la legitimarea şi executarea controlului corporal preventiv, ocazie cu care au descoperit asupra tânărului două bile de staniol în care erau introduse resturi vegetale de culoare verzui-maro, ce prezentau un miros înţepător, precum şi o rolă de hârtie de culoare maro, având ca scop confecţionarea ţigaretelor”, arată Jandarmeria Vâlcea.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, cazul fiind preluat de poliţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica