sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Jucătorii cu pedigree oltenesc dau rateuri la FCSB!

Ultimul intrat în gura lui Gigi Becali este Hristo Zlatinski, fostul căpitanul din Bănie.

Zlatinski a jucat doar o repriză, fiind schimbat la pauză de Nicolae Dică. Antrenorul fecesebist a explicat astfel înlocuirea fostului căpitan al CSU: El este de două săptămâni cu noi, am vrut un jucător proaspăt, care nu a jucat joi şi care putea să ne aducă un plus de agresivitate la mijlocul terenului. Dar s-a văzut că nu are ritm de joc, pentru că nu a mai jucat din prima etapă, cu Sepsi, nu am văzut acea agresivitate şi l-am schimbat”. Însă avalanșa a declanșat-o patronul Becali: E o problemă de valoare când te egalează de la 2-0. Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski”. Pentru ca apoi să o întoarcă: Am glumit cu Zlatinski. Nu poți să vezi un jucător după o repriză. Am zis să fac o glumă ca să râdeți și voi. Eu comentez ce vreau eu”.

Andrei Vlad, portarul luat în stil „neortodox” din Bănie, a fost eroul negativ al returului cu Rapid Viena, care a eliminat FCSB din Europa. M-am păcălit cu Vlad, n-am știut pe ce dau banii. Am dat 400.000 de euro pe el. Asta e, ne axăm pe campionat și cu asta basta. Dacă n-ai portar, nu poți să te califici. Așa îmi trebuie, pentru că i l-am furat Craiovei. Mingea afară un metru, el o bagă în poartă, a spus Gigi Becali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici Thaer Bawab, jucător care a ajuns de la CSU la echipa lui Becali, nu a rezistat prea mult, el fiind acum component al lotului celor de la Chiajna. Cristi Bălgrădean a avut un parcurs invers față de Bawab, în sensul că a trecut de la CSU la Chiajna și apoi la FCSB, el fiind singurul fost echipier al oltenilor care rezistă în despotatul lui Becali.

Politica