vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Se cer măsuri de siguranță în Târgul din 1 Mai

Comercianții din Târgul din 1 Mai cer măsuri de siguranță pentru a preveni furturile. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a precizat că a avut o întîlnire cu 20 de reprezentanți ai comercianților din târg. Aceștia au cerut înlocuirea gardului împrejmuitor, montarea unui sistem de supraveghere video, rezolvarea problemei iluminatului, dar au avut și alte solicitări ce țin de buna desfășurare a activității lor.

Am preluat doleanțele celor 20 de reprezentanți ai comercianților și le luăm pe rând, în privința rezolvării lor. În primul rând trebuie să facem transferul de proprietate între RAT și Piețe și Târguri, apoi va veni Piețe și Târguri cu un proiect, la finele săptămânii viitoare și acest proiect trebuie trimis la ISU Dolj pentru a obține avize. Acolo vom rezolva aspectul construcțiilor, problema gardului și vom monta și camere video. Oamenii cer acest lucru, mai ales că mulți lasă marfa acolo în timpul nopții. Sunt câteva etape de parcurs, dar vom rezolva problemele”, a declarat Genoiu.

Starea târgului din Craiova a fost adusă în discuție, joi, în ședința de Consiliu Local, și de consilierii liberali, aceștia solicitând să fie luate măsuri urgente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica