duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Ministerul de Externe a emis atenționare de călătorie pentru Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis

Cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă sunt anunţaţi că Serviciul grec de Meteorologie a anunţat o înrăutăţire a vremii în perioada 27 – 31 iulie 2018. Sunt prognozate ploi şi furtuni puternice la nivel local, însoţite de căderi de grindină şi vânt foarte puternic., până marţi, o atenţionare de călătorie pentru Grecia, având în vedere furtunile anunţate.

Regiunile  afectate sunt Attica, Insula Creta, Vestul peninsulei Peloponez, Centrul Macedoniei, Estul si Vestul Macedoniei, Estul Peloponezului, Estul si Vestul Greciei Continentale, insula Evia, Epirul, insulele din N-E Mării Egee, Tessalia, Tracia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Detalii suplimentare despre evoluţia vremii se pot obţine accesând portalul www.meteoalarm.eu .

 Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879 şi +30 210 6728875, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă: +30 6978996222.

Politica