miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Au furat covoarele puse la uscat în scara blocului

În data de 26.01.2017, in jurul orelor 22.15, polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați de către D. MARIANA, de 48 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în aceeași seara, în jurul orelor 22.00, persoane necunoscute i-au furat două covoare puse la uscat in scara blocului unde locuiește, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 420 lei.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, datele si informațiile obținute în urma cercetărilor efectuate au fost prelucrate și polițiștilor de la celelalte secții de poliție din Craiova, iar  în scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au identificat pe strada Unirii din Craiova, un autoturism care corespundea caracteristicilor tehnice celui care fusese prezent la locul faptei.

În autoturism, polițiștii i-au identificat pe S. MARIUS, 20 de ani, din Craiova, N. MARIAN, 20 de ani, din comuna Mârșani și M. ALEXANDRU, de 19 ani, din Craiova, care au fost conduși la sediul Secției 3 Poliție Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma controlului efectuat în autoturism, polițiștii au descoperit  cele două covoare sustrase.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit în totalitate persoanei vătămate.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

Politica