miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

LUPTE LIBERE / Severinenii, în luptă pentru medalii

În urma etapei  zonale, desfășurată la Băile-Herculane, CSM Drobeta a calificat 12 sportivi în finala Campionatului Național de lupte libere, pentru juniori III și IV, de la Buziaș

 

De la clubul severinean, vor lupta pentru medalii, pe 28 octombrie, la Buziaș, Cristina Ungureanu (52 kg) și Sabin Stegaru (60 kg), la juniori IV (copii născuți în 2003-2004), alături de Oana Vânturache (37 kg) și Roxana Capezan (65 kg), la juniori III (copii născuți în 2001-2002), care s-au impus la categoriile respective de vârstă și greutate. La Băile-Herculane,  Georgiana Zarescu (44 kg), Patricia Manofu (48 kg), Andrei Bărbulescu (32 kg) și Darius Ungureanu (50 kg), la juniori IV, Larisa Cercel (48 kg), Mădălin Praja (38 kg), Mihai  Mărgărit (42 kg) și Adelin Cureteu (55 kg), la juniori III, s-au clasat pe locul secund. „Au fost 4 etape zonale, iar primii 6 sportivi de la fiecare categorie au obținut dreptul de a lupta în finale. Noi am calificat 12 copii, toți de pe locul I și II, astfel că suntem îndreptătiți să sperăm la cât mai multe medalii, la Buziaș”, a spus antrenoarea de la CSM Drobeta, Nicoleta – Elena Bogasieru.

În Bănie, la Balcaniandă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la finala de la Buziaș, CSM Drobeta va participa la Balcaniada de Juniori I, care va începe astăzi, la Craiova. În Bănie, clubul severinean va miza pe Denisa Breazu (48 kg), Mihaela Bărbulescu (55 kg), Roxana Dinică (69 kg) și Larisa Nițu (72 kg). Săptămâna viitoare, la Bursa, în Turcia, va avea loc și Campionatul Balcanic pentru juniori III și IV, unde CSM Drobeta le va avea în concurs pe Cristina Ungureanu (52 kg) și Roxana Capezan (62 kg). „De la cele două Balcaniade, sperăm să ne întoarcem cu cel puțin 2 medalii”, a precizat antrenorul de la CSM Drobeta, Marin Dobrescu.

Mircea OGLINDOIU

csm lupte copiicsm lupte copii

Politica