duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Zece ani de când Laura Stoica a ajuns la stele

În 2006 Laura Stoica a fost actorul grăbit care a plecat „imediat ce piesa a luat sfârșit/ bucuros că rolul a fost ușor….spre un alt decor”. În urmă cu zece ani cântăreața împreună cu iubitul ei și copilul lor nenăscut și-au pierdut viața într-un accident de mașină. 

Pasiunea Laurei Stoica pentru muzică nu a rămas doar la stadiul de hobby,  a absolvit cursurile de canto clasic, profesor Emil Niculescu, la Şcoala Populară de Artă din Târgovişte, participând, ulterior, la toate concursurile muzicale organizate în România pentru tinerele talente. Următorul pas în cariera ei artistică l-a făcut în 1989 când a devenit solistă a teatrului de revistă "Toma Caragiu", din Ploieşti, timp de un an, relatează bestmusic.ro. Chiar dacă muzica a rămas pe primul loc, Laura a fost atrasă şi de teatru astfel că, în anul 2000, a absolvit Facultatea de Teatru, Secţia Arte, din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti, fiind licenţiată în Artă-Actorie, Universitatea Ecologică Bucureşti, potrivit tvr.ro.

În anul 1991 Laura Stoica a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, asta, la un an de la lansarea sa în lumea muzicală. Anul 1990, festivalul de la Mamaia. Iar melodia "Un actor grăbit", de Bogdan Cristinoiu a devenit melodia anului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

In perioada anilor 1987-1991 Laura Stoica a participat la toate concursurile muzicale organizate în România pentru tinerele talente.

Primul album, al cântăreței s-a intitulat "Focul", a apărut pe piaţă în 1994. De atunci, melodiile Laurei au fost incluse pe diverse compilaţii, în 1997 lansând al doilea album, "Nici o stea".

În 1992 şi 1997 participă în concursul Festivalului şi câştigă premiul I pentru debut discografic şi premiul al III-lea pentru interpretare cu melodia „Focul”, în 1992 şi premiul al ÎI-lea la secţiunea discografie cu albumul „Nici o stea”, în 1997.

Ca actriţă, Laura Stoica a jucat, cu succes, pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti.

Ultimul său rol l-a jucat, însă la concertul de pe 9 martie 2006 susținut la Urziceni. După ce a coborât de pe scenă, artista a plecat alături cel ce urmă să-i devină soţ, bateristul Cristian Mărgescu. Iar înainte de localitatea Sineşti, o Dacie Papuc a intrat pe contrasens şi a lovit în plin maşina celor doi. Impactul a fost extrem de violent, Renault-ul fiind proiectat 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi. Deşi echipajele SMURD au sosit imediat la faţa locului, cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

Sursă: http://stiri.tvr.ro/
 

Politica