duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Circulaţie restricţionată pe Valea Oltului

Circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii până în vară pe DN 7. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că încep lucrările de consolidare a viaductului Cârligu Mic.

Concret, începând de ieri şi până pe 30 iunie, traficul rutier va fi restricţionat pe sectorul drumului naţional DN 7 cuprins între km 200+615 – km 200+815.

„Restricţia se impune ca urmare a executării lucrărilor de "Consolidare viaduct pe DN 7, km 200+615 – km 200+815 peste malul lacului la Cozia (viaduct Cârligu Mic)". Pe perioada instituirii măsurii de restricţionare, circulaţia rutieră se va realiza cu dirijarea traficului alternativ, pe un singur sens de deplasare. Precizăm că, în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligaţia să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la locul desfăşurării evenimentului”, a transmis CNADNR, într-un comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Începând cu 15 martie 2016, CNADNR va emite un ordin de începere a lucrărilor de consolidare a pasajului CF de la Râul Vadului.

 

 

sursa foto: voceavalcii.ro

 

 

Politica