luni, octombrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Podărenii îşi joacă astăzi Viitorul

CS Podari are o oportunitate excelentă de a se distanţa faţă de primul loc retrogradabil şi a-şi mări şansele la salvare cu un procent bun. În cursul etapei a VIII-a din play-out, băieţii pregătiţi de antrenorii-jucători Preda şi Murgan şi consiliaţi tehnic de Victor Naicu dau piept cu formaţia ilfoveană Viitorul Domneşti, ocupanta locului patru în clasament, poziţie ce poate duce în Liga a IV-a, dacă, la sfârşitul sezonului, în urma întocmirii clasamentului echipelor clasate pe această poziţie în toate cele şase serii, se va afla printre cele mai slabe trei echipe.

Încrezători după punctul scos în extremis la Tunari, podărenii au moralul ridicat pentru partida de “şase puncte” de astăzi. În tur, echipa din Podari a remizat alb pe terenul celor de la Domneşti, iar în sezonul regulat victoria i-a surâs pe teren propriu, la un scor de forfait, în timp ce „afară” a pierdut la limită. Considerentele partidei de astăzi măresc automat miza întâlnirii, punctele puse în joc dublându-se.
Jucătorii formaţiei doljene au dat dovadă în ultimele meciuri că pot practica un fotbal bun, valoarea lotului fiind pe măsură, iar de o prestaţie pozitivă este mare nevoie în această seară.
Motivaţia există, ambiţia aşijderea, şi mai rămâne doar ca gândurile optimiste să fie transformate în goluri.

Suntem foarte motivaţi pentru jocul de mâine (n.r azi). Nu avem decât gândul unei victorii care să ne scape de la retrogradare.  Dacă vom câştiga astăzi suntem 90 la sută salvaţi, deoarece am trece cu şase puncte peste echipa din Domneşti.  Meciul o să fie greu, suntem pregătiţi să dăm totul pe teren. Atmosfera este foarte bună în cadrul echipei şi nu ne rămâne decât să ne adunăm forţele pentru meciul cu Viitorul Domneşti.
Preda,  antrenor interimar la CS Podari, dar şi purtătorul banderolei de căpitan în acelaşi timp

Policlinica Buna Vestire Craiova

Situaţia nu este la fel de limpede în tabăra grupării din Işalniţa. Angrenată de asemenea în lupta pentru salvarea de la retrogradare, ACSV Municipal nu a demonstrat în ultimele jocuri că are puterea să rămână în eşaloanele naţionale. În etapa intermediară de astăzi, trupa pregătită de Gavrilă se va deplasa la satelitul Concordiei Chiajna, echipa clasată cu un loc peste doljeni, la un singur punct diferenţă.
O înfrângere la Chiajna ar aduce în mare măsură şi retrogradarea sportivă pentru Işalniţa, deoarece este greu de crezut că va putea scoate maxim de puncte în următoarele două etape, pentru a mai avea şanse la menţinere.

–––

PROGRAM ETAPA A VIII-A
Concordia II Chiajna     –     ACSV Mun. Craiova    ora 18
Dinamo II Bucureşti     –     CS Tunari    ora 18
CS Podari     –     Viitorul Domneşti    ora 18

Clasament play-out
1. Dinamo II Bucureşti    17    11    3    3    36-15    36
2. CS Tunari    17    7    5    5    30-27    26
3. CS Podari    17    6    5    6    21-19    23
4. Viitorul Domneşti    17    5    5    7    14-28    20
5. Concordia II Chiajna    17    5    4    8    16-21    19
6. ACSV Mun. Craiova    17    6    0    11    22-29    18

Politica