duminică, octombrie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Craiovenii, din nou la înălţime

De curând la Sfântul Gheorghe s-au desfăşurat finalele campionatului naţional şcolar de lupte, competiţie la care au participat sportivi-elevi din toată ţara. Craiova a fost reprezentată de elevii de la Liceul cu Program Sportiv “Petrache Trişcu”, sportivi care sunt pregătiţi de profesorii Marius Cimpoieru, Aurel Cimpoieru şi Valentin Boboşca.
Rezultatele obţinute de reprezentanţii Băniei au fost pe măsura eforturilor depuse în sala de antrenament, seriozitatea şi ambiţia fiind răsplătită din plin.

Astfel, craiovenii s-au întors acasă cu numai puţin de cinci medalii, trei dintre acestea fiind de aur.
Campionii au fost Ştefania Priceputu, care a luptat în limitele categoriei de greutate 40 de kilograme, Alexandra Anghel, aur la 65 de kilograme şi Gheorghe Constantin, care a fost primul la categoria 63 de kilograme. S-au mai obţinut două medalii de bronz prin Oana Ion, la categoria 40 de kilograme şi Ionuţ Răduică, la categoria 58 de kilograme.

A fost o competiţie reuşită pentru noi ca reprezentanţi ai luptelor din Craiova. Remarcabil este faptul că Ştefania Priceputu şi Alexandra Anghel au dominat categoriile de greutate la care au concurat câştigând fără drept de apel în faţa tuturor adversarelor. Nu aş vrea să uit nici evoluţia lui Gheorghe Constantin care a pierdut un singur punct în întreaga competiţie, dovedind o mare siguranţă. Mai este de menţionat faptul că cele doua fete care au luat medalia de aur, vor participa în Slovacia la Campionatul Mondial de juniori II, în perioada 13-17 iulie 2014, fiind componente ale lotului naţional al României.
A declarat profesorul Marius Cimpoieru, după revenirea de la Naţionalele de la Sfântul Gheorghe

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica