vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

ACSV Municipal, încă un pas spre Liga a IV-a

Zilele negre continuă pentru gruparea din apropierea Craiovei. Trimisă pe ultima poziţie a clasamentului în urmă cu două etape, după înfrângerea de la Domneşti, una dintre formaţiile doljene ce se zbat pentru salvarea de la retrogradarea a mai făcut un pas negativ. Sâmbătă, pe teren propriu, ACSV Municipal a contabilizat al treilea eşec consecutiv, de această dată în faţa satelitului lui Dinamo, cea mai puternică echipă din seria a III-a, în play-out. Salvată matematic de la retrogradarea, gruparea bucureşteană continuă să se prezinte pe iarbă cu aceeaşi determinare şi dorinţă de victorie. Ultima demonstraţie a acesteia s-a consemnat la Işalniţa, într-un meci foarte important pentru echipa locală.

Oaspeţii au condus de la un cap la altul

Partidă ce nu a fost cu noroc pentru gazde, vizitatorii având sorţi de izbândă, după ce au condus în două rânduri. Primul gol al întâlnirii a căzut în minutul 25, autor Coinac, acesta fiind urmat de  Ştoiu, care a izbutit egalararea opt minute mai târziu. Oaspeţii au trecut din nou în avantaj prin dubla lui Coinac, ca mai apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, Krausz să mărească ecartul la două goluri. Năstase(84) a readus speranţele gazdelor pe final, însă fără vreo reacţie din partea colegilor săi care s-au dovedit neputincioşi în finalul partidei, punctele ajungând, conform cursului jocului, în capitală.
Astfel, „municipalii” rămân „lanterna roşie” a seriei şi liga judeţeană răsuflă şi mai apăsat pe ceafa acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CS Podari a scos un punct important în prelungiri, la Tunari

Colega de judeţ şi de serie, CS Podari, a remizat cu emoţii în deplasarea de la Tunari, obţinând un punct important pentru obiectivul salvării. Gazdele au deschis scorul cu zece minute înainte de final, prin Dumitru, iar Bălmău, în prelungiri, a marcat golul podărenilor, ce îi menţine la o distanţă de trei puncte faţă de primul loc retrogradabil. În etapa viitoare, ce se va disputa marţi, 27 mai, CS Podari va primi vizita Viitorului Domneşti, în timp ce ACSV Municipal se va deplasa la satelitul Concordiei, având disperată nevoie de cele trei puncte.

–––

REZULTATE  ETAPA A VII-A
Viitorul Domneşti     –     Concordia II Chiajna    0-0
CS Tunari     –     CS Podari    1-1
ACSV Municipal     –     Dinamo II Bucureşti    2-3

Clasament play-out Seria a III-a
1. Dinamo II Bucureşti    17    11    3    3    36-15    36
2. CS Tunari    17    7    5    5    30-27    26
3. CS Podari    17    6    5    6    21-19    23
4. Viitorul Domneşti    17    5    5    7    14-28    20
5. Concordia II Chiajna    17    5    4    8    16-21    19
6. ACSV Mun. Craiova    17    6    0    11    22-29    18

Politica