sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Studenţii fizicieni au absolvit

Studenţii de la Departamentul de Fizică al Universităţii din Craiova, ciclul licenţă au avut ieri festivitatea de absolvire. Îmbrăcaţi în robe şi purtând pe cap toca de absolvire s-au aşezat frumos în bănci şi au aşteptat cuminţi să-şi primească diplomele de absolvire. Au purtat la gât o eşarfă albastră pe care era inscripţionat numele facultăţii.
Diplomele onorifice de absolvire au fost acordate de către directorul departamentului de Fizică, conf. univ. dr. Cioroianu Eugen.

Generaţia de fizicieni care a promovat cei trei ani de facultate nu a scăpat nici la festivitatea de absolvire de cursuri, fiindcă profesorul universitar doctor Constantin Bizdadea le-a predat lecţia “Fizica relativistă şi nerelativistă”. După mesajele de felicitare transmise de cadrele didactice care le-au urat mult succes pe viitor şi i-au sfătuit să urmeze şi masteratul în cadrul aceleiaşi facultăţii, a urmat predarea cheii succesului, înmânată de două studente din promoţia anterioară.
Astfel, studentele Împuşcătoiu Ionela şi Boboc Mihaela au cedat cheia succesului celor două studente din anul terminal, Gaşpar Alexandra şi Ciobotea Ramela, care au obţinut media peste 9 în anii de studenţie. La finalul evenimentului, studenţii au ciocnit un pahar de şampanie şi apoi au intrat în şedinţă foto.

Politica