sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Continuă lupta indirecta pentru suprematie

Scoase din lupta pentru câştigarea campionatului încă de la primele etape din play-off, Dunărea Bistreţ şi Progesul Segarcea au rămas cu rolul arbitrare în bătălia pentru titlul judeţean.
Această bătălie se dă între formaţiile din Calafat şi Filiaşi, ambele cu şanse aproximativ egale, chiar dacă Dunărea pare să fie favorită datorită celor două puncte avans, dar nu trebuie uitat că Filiaşi va avea atuul terenului propriu în ultima etapă, când cele două se vor reîntâlni faţă în faţă.

În urma rezultatului din runda precedentă, din confruntarea directă între primele două clasate, elevii lui Uşurelu şi-au menţinut ecartul obţinut încă din sezonul regulat, iar aceştia nu au voie să calce strâmb sâmbătă în fieful Progresului Segarcea. Urmăritoarea CSO Filiaşi îi suflă în ceafă Calafatului, aşteptând cea mai mică greşeală pentru a putea spera mai mult la o detronare a formaţiei de pe malul Dunării.

Sigur, nici filieşenii la rândul lor nu trebuie să cunoască altceva în afara victoriei, în etapa de la sfârşitul acestei săptămâni. Trupa pregătită de Ciurea joacă un meci dificil la Dunărea Bistreţ, echipă cu jucători experimentaţi în lot şi care mereu pun osul la treabă, de multe fără să fie nevoie de vreo miză specială pusă în joc. Va fi interesant de văzut cum vor decurge lucrurile în această rundă din play-off şi dacă se vor înregistra rezultate ce pot da peste cap calculele înainte de ultimele două jocuri ale sezonului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––

Cupa României

Se ştiu semifinalele Cupei

Ieri, la sediul AJF Dolj, au fost trase la sorţi meciurile din penultima fază a Cupei României – etapa judeţeană. În urma extragerii, Unirea Tâmbureşti a picat cu Viitorul Cârcea şi Ştiinţa Malu Mare va fi gazda întâlnirii cu Dunărea Bistreţ. Meciurile sunt programate pentru miercuri, 28 mai, de la ora 17.30.

–––

PROGRAM ETAPA A IV-A
Progresul Segarcea     –     Dunărea Calafat    ora 12
Dunărea Bistreţ     –     CSO Filiaşi    ora 12

Clasament play-off
1. Dunărea Calafat    9    5    3    1    17-10    18
2. CSO Filiaşi    9    4    4    1    13-8    16
3. Dunărea Bistreţ    9    3    1    5    10-15    10
4. Progresul Segarcea    9    1    2    6    11-18    5

Politica