sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Severinenii, treziţi la realitate

Bănăţenii câştigaseră categoric şi partida-tur, scor 51-33! La malul Dunării, diferenţa a fost şi mai mare, de 21 de goluri, iar LPS Timişoara şi-a consolidat poziţia a III-a în Seria  E a Campionatului Naţional de handbal rezervat juniorilor I. După 12-24 în prima repriză, elevii antrenaţi de Petre Asavei şi Lucian Talabă nu s-au trezit nici în partea secundă şi au primit o lecţie de handbal din partea timişorenilor, care au pus astfel capăt seriei de patru victorii înregistrate de CSS Drobeta.

După parcursul modest în tur, în care au bifat doar trei succese, severinenii au început anul 2014 cu eşecul usturător înregistrat în partida cu LPS Târgu Jiu (21-42), iar după neprezentarea de la LTTV Reşiţa, au trecut, pe rând, de modestele CSS Hunedoara (36-32), LPS Arad (33-27) şi CSS Lugoj (23-22), dar, surprinzător, şi de CS Novaci, echipă aflată pe locul al IV-lea.Cu LPS Banatul Timişoara, echipa severineană i-a avut la dispoziţie pe: Alin Cotojman, Adrian  Brănescu – Alin Borugă (7 g), Bogdan Sima (6), Sebastian Balaci (6), Andrei Bumbaru (3), Andrei Albăstroiu (2), Dragoş Neagu (2), Mirel Şerban (1), Elvis Epure şi George Ţîrdea. Lotul oaspeţilor a fost mult mai numeros, iar cele mai multe goluri i-au aparţinut lui Robert Furak, care a înscris de 8 ori.

Miercuri, în ultima etapă, CSS Drobeta va juca în deplasare cu mai slab clasata CSS Craiova şi, indiferent de rezultat, va încheia sezonul pe locul al V-lea în Seria E. La juniori I, clubul severinean nu s-a mai calificat la turneul semifinal de mai bine de un deceniu!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica