miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Nu au voie să rateze victoria

Partida de sâmbătă are o încărcătură aparte pentru formaţia pregătită de Carmen Amariei. Trupa olteană face deplasarea la Constanţa, acolo unde întâlneşte o formaţie în creştere evidentă de formă. Deşi părea una dintre echipele scufundate în subsolul clasamentului, Neptun Constanţa a avut un start de retur bun şi a acumulat 13 puncte. Cum formaţia craioveană are 16, este de la sine înţeles importanţa meciului.

Chiar dacă nu ar trece pe nouă, Constanţa ar atinge zestrea de puncte a formaţiei vizitatoare iar ultimele partide ale returului ar avea o încărcătură aparte pentru elevele lui Amariei. Cu alte cuvinte, dacă se pierde la Constanţa, Craiova se va gândi serios la  ce este mai rău. Programul ar părea că avantajează formaţia din Bănie dar nu trebuie culcat pe urechea că se obţin victorii cu Vâlcea şi Ploieştiul. Clar, trebuie jucat la victorie şi la Constanţa.

Nu va fi uşor, mărturie stând meciul pe care fetele de la Neptun l-au făcut cu Zalăul lui Tadici, dar investiţiile obligă. În plus, pentru moralul echipei, ar fi o gură de oxigen să se obţină trei puncte la malul mării. Se aşteaptă un meci bun de la Tivadar care a fost adusă cu surle şi trâmbiţe la Craiova dar care în două meciuri are un gol marcat. Până la închiderea ediţiei oficialii echipei nu au anunţat nici o indisponibilitate deşi există unele probleme de lot.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica