luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Vâlcenii au spart gheaţa în Ungaria

CSM Râmnicu-Vâlcea s-a răzbunat după înfrângerea suferită în primul joc de verificare disputat în Ungaria, în compania formaţiei de liga a III-a, Szeged. Sâmbătă, vâlcenii au avut parte de un amical mult mai puternic, întâlnind o echipă din prima ligă maghiară. Kecskemeti TE Phoenix Mecano(locul 11) a desemenat partenerul de verificare al clubului vâlcean, care prin aceste jocuri începe să îşi contureze primul 11 pentru a doua parte a sezonului. De această dată, echipa lui Niculescu a fost cea care a impus ritmul partidei, vâlcenii biruind în faţa ungurilor încă din prima repriză, graţie dublei lui Tănasă. Atacantul l-a executat pe portarul maghiarilor, după ce preluase o minge în careu, reuşind astfel să îşi ducă echipa în avantaj.

Dubla lui Tănasă i-a scos pe vâlceni învingători

Ecartul a fost mărit de acelaşi Tănasă, care a trimis la „păianjen”, în urma unei pase în adâncime a lui Codin. Ungurii au reuşit să reducă din diferenţă în ultimul minut al jocului, dar fără să mai schimbe soarta jocului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Niculescu a contat din primul minut pe următorii: Florin Matache – Mihai Deaconescu, Catalin Pîrvulescu, Ionuţ Stoica, Marius Briceag – Lucian Todea, Monel Cirstoiu  – Adrian Popa, Adrian Codin, Christian N’Kongue – Ciprian Tănasă. În a doua parte, pentru CSM Râmnicu-Vâlcea au mai evoluat: Ovidiu Popescu, Adrian Lupu, Daniel Iancu, Andrei Creţu, Dumitrascu Denis, Andrei Popescu, Eduard Stoica, Samson Nwabueze.

La acest meci Bogdan Geantă a fost menajat, deoarece a acuzat o uşoară accidentare. Următoarele jocuri amicale pentru vâlceni vor fi contra colegei de serie în liga a II-a, FC Bihor, pe 11 februarie şi grupării din Beckecsaba (Liga II) pe 13 februarie.

Politica