vineri, octombrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

“Toamna în Vatra Bălceștilor” la conac, în acest week-end

Muzeul Memorial “Nicolae Bălcescu” organizează, sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 10:00, cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea, instituție în subordinea căreia funcționează, prima ediție a evenimentului “Toamna în Vatra Bălceștilor”, în comuna Nicolae Bălcescu.

“Așa cum am promis, în toate locațiile realizate sau reabilitate de Consiliul Județean Vâlcea, vom organiza evenimente care să aducă oamenii aproape de aceste locuri minunate. Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” este o adevărată bijuterie, iar acest eveniment este ocazia perfectă pentru a vă bucura atât de frumusețea muzeului, cât și de atmosfera specifică sărbătorii recoltei. Vă așteptăm să petreceți o zi specială, alături de familie și prieteni, într-un cadru autentic, cu muzică, mâncare și băuturi tradiționale. Veți avea ocazia să întâlniți și producători locali, iar programul va include o mulțime de activități pentru toate vârstele: ateliere de confecționat răchită, pictat dovleci, apicultură și multe altele. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o zi frumoasă de toamnă”, precizează președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Intrarea la acest eveniment este gratuită. Participanții vor putea lua parte la diverse activităţi, precum ateliere de confecţionat răchită, pictat dovleci, apicultură şi multe altele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica