marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Noi imagini cu Justin Bieber. Fanii sunt îngrijorați

Cu doi ani în urmă, Bieber și-a anulat toate concertele

Justin Bieber a avut parte de ani grei. Artistul a trecut prin numeroase dificultăți atât la nivel fizic, cât și psihic. Pe lângă lupta îndelungată cu problemele legate de alcool, droguri, depresie și anxietate, acesta a fost și diagnosticat cu boala Lyme.

Cu doi ani în urmă, Bieber și-a anulat toate concertele și și-a informat fanii despre diagnosticul său de sindrom Ramsay Hunt, care l-a afectat, lăsându-l cu jumătate de față paralizată. De atunci, s-a concentrat intens asupra sănătății sale și părea că începe să se recupereze. Cu toate acestea, cele mai recente imagini postate de artist pe pagina sa de Instagram au stârnit îngrijorare printre fani, conform perfecte.ro.

Cântărețul a postat mai multe selfie-uri, în care pare destul de neîngrijit, însă imaginile care au stârnit controverse sunt cele în care Bieber plânge.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum toată lumea se întreabă care este motivul care l-a făcut pe artist să plângă și să posteze acest gen de imagini pe rețelele de socializare. În ultima perioadă s-a tot zvonit că se află în pragul divorțului, însă nici el, nici soția sa, Hailey, nu au confirmat acest lucru. Hailey a comentat la postarea sa, facându-l “un plângăcios drăguț”, semn că poate, de data asta, nu este ceva foarte serios.

Politica