sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu spune că vinde FCU Craiova

Adrian Mititelu a făcut un anunț care a surprins, după ce luni seara, Marius Croitoru și-a dat demisia. Dacă mulți se așteptau ca patronul de la FCU Craiova să anunțe un nou antrenor, acesta a ieșit public să îi certe pe suporteri și să anunțe că vinde clubul.

Cineva ar spune că s-a creat un scenariu pentru distrugerea clubului. Se aseamănă cu 2011, când s-a creat scandalul cu Pițurcă. S-au întors împotriva mea și prin atitudinea lor s-a ajuns la retrogradare. Și acum se încearcă o situație similară. Nu știu dacă cineva o regizează, dar scenariul pare identic. Croitoru a început bine, dar a terminat prost. O echipă joacă așa cum o pregătește antrenorul. El a fost comandantul și a decis tot. Am primit mii de mesaje și aberații. Știu că sunt prostul României la fotbal. Am cheltuit zeci de milioane și nu am reușit să fac performanța dorită. Am vrut să fac multe, dar nu am reușit. S-ar putea să existe unii mult mai pricepuți”, a declarat Mititelu.

Finanțatorul clubului din Bănie spune că cedează echipa gratis, numai să vină cineva cu bani dispus să ofere garanții că nu își bate joc de munca din ultimii ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reafirm dorința de a ceda clubul, cu 0 lei. Pe cuvânt de onoare. Nu e cacealma. Să se facă un comitet la Peluza Sud, să găsească un investitor și cedez clubul cu 0 lei, fără datorii. Numai să fie garanție, să nu fie unul trimis de Rotaru. Garanția înseamnă că are posibilitatea să continue activitatea minim 3 ani”, a mai spus Adrian Mititelu.

Politica