joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Elev arestat pentru crimă, chiar de 1 iunie

Un elev al Colegiului Național de Informatică „Carmen Sylva“ din Petroşani, a fost arestat preventiv, pe 1 iunie, pentru 30 de zile de Tribunalul Gorj pentru crimă.

Miodrag Teofil Vodislav, elev în clasa a IX-a, este acuzat că a ucis-o pe concubina tatălui.

Părinții adolescentului au divorțat în urmă cu aproape 10 ani, iar el locuia cu mama lui,  Elvira Teodorescu, în oraşul Petroşani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tatăl elevului, Teofil Vodislav, locuieşte în comuna Scoarţa, unde duminica trecută Miodrag a mers împreună cu mama sa.

Teofil Vodislav, în vârstă de 54 de ani, era plecat la biserică, iar fosta lui soţie şi fiul s-au întâlnit cu presupusa iubită a acestuia, Angela Lupu, căsătorită şi cu doi copii, potrivit adevărul.ro.

Între cele două femei a izbucnit o ceartă, Miodrag a intervenit şi ar fi lovit-o pe Angela. Femeia a căzut pe marginea drumului naţional şi a fost abandonată.

Tribunalul Gorj a hotărât, luni seara, ca Miodrag să fie arestat preventiv pe 30 de zile, iar mama lui să fie cercetată în stare de libertate.

Procurorii au prezentat, ieri, potrivit adevărul.ro, modul în care liceanul a bătut victima până când a murit:

”Din cercetările efectuate a rezultat că, în ziua de 31 mai 2015, la orele 11.00, între victima în vârstă de 40 de ani şi inculpata Teodrescu Elvira a avut loc un conflict generat de relaţia amoroasă dintre victimă şi fostul soţ al inculpatei, de faptul că victima îi aducea în mod direct şi prin intermediul telefonului mobil insulte şi ameninţări inculpatei, precum şi de faptul că victima, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în locuinţa proprietate comună a inculpatei şi fostului soţ, deşi inculpata nu era de acord ca aceasta să vină la locuinţa respectivă. Conflictul verbal dintre victimă şi inculpata Teodorescu Elvira a degenerat într-o altercaţie fizică, iar la strigătele inculpatei „hoţii, hoţii”, la faţa locului a venit fiul său, care a intervenit în sprijinul mamei sale, aplicând victimei trei lovituri cu pumnul drept în zona capului, în urma cărora victima a căzut pe podeaua placată cu marmură. Victima a fost lovită în continuare de inculpatul minor cu picioarele în zona toracică, fiind totodată călcată de acesta cu picioarele, cauzându-i ruptură de splină şi fractura a patru coaste. După agresiune, în jurul orei 11,30, victima a fost găsită căzută în şanţul de pe marginea părţii carosabile, la circa 50 de metri de imobilul proprietatea inculpaţilor“.

Angela a ajuns la spital în stare de șoc. A fost supusă unei intervenții chirurgicale însă nu a supraviețuit.

„A fost adusă o pacientă de către serviciul SMURD, care era căzută pe stradă, în stare foarte gravă. Avea traumatism cranio-facial şi traumatism toraco-abdominal. A fost stabilizată în serviciul de urgenţă şi a fost transferată la Chirurgie pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale. Din păcate, pacienta nu a supravieţuit operaţiei şi a decedat“, a declarat Alina Bumbaru, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

sursa foto: adevarul.ro

 

Politica