duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Şeful de post din Gogoşu, cântăreţ în uniformă

Poliţist şi cântăreţ la un majorat. Acesta ar fi profilul şefului de post din comuna Gogoşu care a fost filmat la o petrecere din comună. Îmbrăcat în uniforma de serviciu, poliţistul interpretează o melodie populară, scrie adevărul.ro.

 

Superiorii săi au deschis, deja, o anchetă pentru a cerceta cazul

 

Agentul şef adjunct Ilie Gheorghe, şeful Postului de Poliţie din Gogoşu, se pare că va regreta isprava făcută fiindcă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi a dechis, deja, o anchetă. IPJ Mehedinţi a declanşat o anchetă în cazul şefului de post pentru „atingere adusă onoarei instituţiei şi demnităţii profesiei de poliţist”. Poliţistul riscă să fie sancţionat disciplinar şi cel mai probabil se va retrage la pensie, mai arată adevărul.ro. Mai mult decât atât, în înregistrarea video cu pricina, apare şi ajutorul şefului de post, îmbrăcat şi el în haine de poliţist. Serviciul de control intern îl cercetează şi pe acesta. Poliţistul devenit cântăreţ la acea petrecere a primit aprecieri, dar şi critici din partea localnicilor pentru fapta sa.
 

Policlinica Buna Vestire Craiova

De câteva zile, în localitatea Gogoşu se vorbeşte numai despre şeful de post care a fost filmat în timp ce cânta îmbrăcat în uniformă la o petrecere de majorat. Părerile sunt împărţite, unii spun că pentru buna sa activitate se poate trece cu vederea peste acest incident, alţii dimpotrivă, spun că nici în timpul serviciului nu se comportă adecvat cu oamenii.

„N-am fost pe fază, dar am auzit. E ceva neexplicabil, aşa ceva nu se face. Ori eşti organ de ordine ori faci chefuri cu tinerii. Asta e, greşeala se plăteşte. Şi-a bătut joc de ţară. Îl cunosc din toate punctele de vedere, nu ştie să vorbească cu lumea, şi are mai multe la bază. Cine l-a adus aici în zonă are o grămadă de belele la capul lui”, spun un localnic din Gogoşu.

O altă voce a unui localnic vizavi de şeful de post din Gogoşu spune că filmarea a fost făcută public tocmai pentru a-i aduce necazuri.

„E un poliţist bătătarnic şi a stârpit nişte treburi în comuna Gogoşu, cu bandiţii care fac prostii, nu-i îngăduie. E aşa cum trebuie să fie un om al legii, îşi face datoria”, spune un bătrân.
„Nu l-am văzut, dar e un organ bun de poliţie, să ştiţi că la o parte din oameni le este necaz că îşi face datoria. Este un om foarte bun, dacă te prinde cu lemne nu scapi, confiscă lemnele şi căruţele şi le duce la poliţie. După mine este un om foarte bun, multă lume are invidie pe dânsul fiindcă îşi face datoria”, spune o localnică.

De aceeaşi părere este şi un alt localnic din Gogoşu: „E un poliţist bun pentru că se ocupă de hoţi. Cum îi prinde nu îi iartă şi foarte bine face”.

 

Comentat şi pe reţelele de socializare

 

Ştirea este foarte comentată şi pe reţelele de socializare, mulţi cititori fiind foarte îngăduitori cu poliţistul, unii chiar îi apreciază vocea.

„Nu săvârşeşte nicio infracţiune, bravo lui! Felicitări pentru voce!”, “Care cântă, rău nu gândeşte….face omul veselie…” ori “şi ei sunt oameni fraţilor”. Unii cititori tratează cu umor întâmplarea şi spun despre poliţistul cântăreţ că are “talent”: “Românii au talent, bravo Ilie,sunt destui infractori în curtea IPJ şi sunt toleraţi bine mersi…Ilie e mai aproape de comunitate!”.

 

Politica