luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Cu Balaci alături, Universitatea Craiova face primul pas spre reconstrucţie

Universitatea Craiova ar putea evolua din toamnă, în Liga a IV-a. Chiar dacă se va porni de jos la nivel competiţional, reformarea necesită muncă, atât pe plan birocratic, cât şi practic. Un prim pas se pare că a fost făcut, obţinându-se certificatul de identitate sportivă din partea Ministerului Tineretului şi Sportului pentru noua structură sportivă U Craiova SA, anunţă site-ul oficial al clubului, fcuniversitatea.ro. Prin acelaşi comunicat, conducerea echipei fanion a Băniei informează că noua structură care va constitui baza FC Universităţii Craiova asigură continuitatea formaţiei alb-albastre. Redăm mai jos integral comunicat remis de administraţia clubului oltean: „Astăzi(n.r ieri), Registrul Sportiv de pe lângă Ministerul Tineretului şi Sportului a eliberat Certificatul de Identitate Sportivă pentru structura sportivă U CRAIOVA SA, societate care asigură continuitatea sportivă şi tradiţia echipei de fotbal Universitatea Craiova. Astfel că începând de astăzi, din punct de vedere juridic, clubul de fotbal Universitatea Craiova este în fiinţă. Reamintim faptul că raportat la Actul Constitutiv al societăţii Fotbal Club U Craiova SA, dar şi prin aportul mărcii de la OSIM, Fotbal Club Universitatea Craiova – noua structură U CRAIOVA SA este continuatoarea de drept şi de fapt a echipei de fotbal Universitatea Craiova. De asemenea, conform Actului Constitutiv, toate activităţile sportive şi cele conexe din cadrul U CRAIOVA SA se vor desfăşura sub numele de Fotbal Club Universitatea Craiova”.

Unii cu primărie, alţii cu Ilie

Ilie Balaci, președintele onorific al asociației "Știința Suntem Noi", a anunțat, potrivit Fanatik.ro, că se alătură „adevăratei Universitatea Craiova”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Am decis să mă alătur adevăratei Universitatea Craiova deorece am considerat că oraşul Craiova merită să aibă două echipe. Momentan voi deţine o funcţie onorifică, iar apoi vor discuta cu băieţii de acolo să vedem ce este de făcut pe viitor.

Lui Balaci îi place să se implice acolo unde se doreşte performanţă. Sînt sigur că la început o să ne fie greu, deoarece nu e uşor ca unii să aibă avantajul susţinerii Primăriei din Bănie, iar alţii nu. Însă m-aş bucura dacă sprijinul meu o să conteze pentru ei mai mult ca sprijinul primăriei pentru CSU.

Chiar dacă echipa o va lua din judeţ sau de unde va fi înscrisă este important ca spiritul Ştiinţei să nu moară niciodată. După ce voi ajunge la Craiova voi cunoaşte mai multe lucruri despre noul proiect. Momentan nu pot să vă spun că voi fi şi antrenorul echipei pentru că mai e mult până lucrurile se vor pune la punct. Să facem noi rost de bani, iar apoi o să vedeţi că o să avem şi o echipă puternică. Important e ca suporterii să aibă răbdare şi să vină după Ştiinţa la fiecare meci, asta e palma morală pe care poţi să le-o dai adversarilor noştri", a spus Balaci conform Fanatik.ro.

 

sursa foto: fanatik.ro

Politica