sâmbătă, noiembrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Cele mai comune și periculoase 5 greșeli făcute de pasionații de jocuri de noroc – amatori și profesioniști!

Jocurile de Noroc sunt o activitate destul de imprevizibilă și deși ele oferă multe oportunități de câștig și recompense financiare, este recomandat să ai un joc controlat pentru a te bucura doar de beneficii. Greșelile făcute cel mai adesea sunt umane și conduse de impuls și reacții ori dorințe perfect normale, care trebuie stăpânite pentru ca succesul să nu fie umbrit de pierderi constante.

Indiferent că ești amator sau profesionist, cel mai sigur este să joci la un operator licențiat și de încredere, precum Vlad Cazino, pentru ca ulterior să știi că îți desfășori activitatea fără nicio grijă ori problemă. Ai grijă la alte aspecte care îți influențează șansele de câștig. Este bine să fii informat și să lucrezi constant cu propria persoană pentru a-ți îmbunătății reacțiile, pentru a-ți controla impulsurile și pentru a lua cele mai bune decizii. Deși gambling-ul se bazează pe noroc, pierderile pot fi compensate prin aplicarea de sisteme și strategii, astfel încât profitul să apară în contul tău, chiar dacă întâlnești și partide ghinioniste.

Iată 5 aspecte pe care este bine să le eviți atunci când ești gambler!

1. Aroganța
Cel mai adesea întâlnită la jocurile de masă, în mod special la cele de cărți (Poker), aroganța este o unealtă auto-distructivă foarte puternică. Ea afectează psihicul și întunecă judecata, fiind extrem de periculoasă pentru orice partidă de joc. Aceata poate conduce la creșterea excesivă a mizelor și la asumarea unor riscuri mari și inutile care vor dăuna jocului tău. Deși aroganța se bazează deseori pe reușite și apare după obținerea unui succes, ea poate fura toate reușitele în doar câteva runde. Așadar, aceasta este o atitudine, un mod neadecvat de a fi ca gambler pentru că poate afecta atât capitalul financiar pe care îl ai (inclusiv pe cel din afara gambling-ului), cât și reputația ta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încrederea în sine este foarte importantă, dar ea trebuie manifestată corespunzător, fără să atragi toată atenția asupra ta. Fiind focusat pe jocul tău și atent la detalii, la tehnicile pe care le aplici de-a lungul partidei, vei reuși să îți construiești un renume ce va stârni admirație sinceră și vei evita problemele pe care le poartă după sine aroganța.

2. Frustrarea
Una dintre cele mai comune piedici în obținerea succesului din gambling este frustrarea. Acest sentiment apare deseori atunci când există multe runde ori partide necâștigătoare, în mod special, dacă jucătorul nu are sau nu este obișnuit cu aplicarea unui sistem ori a unei strategii de joc. Atunci când ai construit o tehnică de joc, știi că fiecare pierdere are rolul său în drumul tău spre succes și sentimentele negative atribuite ghinionului ajung să fie estompate până când dispar.

Se spune că “după fiecare bine urmează un rău și după fiecare rău apare un bine”. În universul jocurilor de noroc, sunt șanse mai mari ca după mai multe ture ghinioniste să vină un câștig care să le umbrească și să aducă chiar și un profit. Însă, pentru a te bucura de acest tip de succes, ai grijă ce sistem sau strategie aplici pentru că va trebui să se muleze pe personalitatea și bugetul tău.

A juca la cazino atunci când ești într-o pasă proastă, indiferent de motiv, este considerat a fi o greșeală pentru că, cel mai probabil, vei fi condus de sentimente negative. Vei simți nevoia împlinirii în gambling și vei depune mize din ce în ce mai mari, fără nicio logică ori statistică în spate, și vei realiza la sfârșit că bugetul pe care l-ai alocat este foarte mare. Calculează-ți cu grijă fiecare investiție!

3. Nerespectarea bugetului
Un jucător trebuie să își construiască un plan financiar pe care să îl respecte cu sfințenie. În acest fel se va putea distra în voie, având investiții calculate și riscuri diminuate. În cazul în care această organizare a bugetului lunar/săptămânal nu există ori nu se respectă, consecințele vor fi de proporții foarte mari.

Având toate calculele făcute încă de când a intrat salariul, vei avea pregătiți banii pentru îndatoririle lunare precum ratele la banca, întreținerea și alte facturi periodice și vei putea să îți stabilești un buget maxim și pentru hobby-ul tău – gambling-ul. Ulterior, poți să faci un plan amănunțit și să începi să îți împarți suma alocată jocurilor de noroc pe săptămânile până la următorul salariu. Dacă ești tipicar și vrei să fii foarte organizat, divide suma săptămânală în numărul zilelor sau sesiunilor de joc și vezi cât poți investi maxim per joc.

Pe lângă faptul că vei juca responsabil, vei scăpa de grija faptului că ai investit prea mult din salariu într-un singur joc, iar viața personală și socială nu îți vor fi afectate din punct de vedere financiar. Este important să fii organizat si să ai o evidență a implicării tale financiare în acest hobby pentru a nu-l transforma într-un viciu.

4. Creșterea mizelor când nu este cazul
Pe lângă toate calculele amintite anterior, este bine să îți setezi o valoare maximă a mizelor, astfel încât să nu joci doar o rundă, ci cât mai multe, conform bugetului și timpului disponibil. Indiferent că e vorba de slot-uri sau jocuri de cărți ori altă categorie, creșterea mizei este o decizie importantă pe care e bine să o iei rațional. Evită să faci asta din impuls și focusează-te pe privirea în ansamblu a meciului, partidei – de la cum a decurs până în momentul respectiv, ce informații știi despre joc și/sau ceilalți jucători, care este RTP-ul (dacă este cazul) și ce șanse reale ai ca următoarea mână / rundă să fie câștigătoarea.

Gambling-ul ține și de noroc, așa că uneori câștigurile pot veni când ai cea mai mică miză, iar eșecurile când o ai pe cea mai mare. Riscurile trebuie atent calculate și intuiția trebuie să contribuie la alegerile pe care le faci, nu instinctul.

5. Jucatul în exces
Deși este important să joci cât mai mult pentru a căpăta experiență și pentru a învăța și “din mers”, în viață există alte priorități, iar jocurile de noroc trebuie să fie doar un hobby. Este obligatoriu ca un gambler să își definească foarte bine obiectivele și să lase în topul lor viața personală, pe cea profesională și pe cea socială. Este recomandat ca jocurile de noroc să nu devină prioritare în fața familiei, a prietenilor ori a locului de muncă, ci să rămână o activitate distractivă, făcută în timpul liber.

Pentru a ajunge în liga profesioniștilor și a rămâne acolo ca gambler “full-time” este nevoie de foarte multă dedicare, de cunoașterea științifică și tehnică a acestui domeniu, dar și de implicare și perseverență. Serviciul NU trebuie abandonat subit pentru jocurile de noroc.

Concluzie
Cele 5 greșeli menționate anterior sunt cele mai comune făcute de jucători. Este bine să știi ce îți place și ce vrei, dar să fii și dispus pentru a ieși cât de cât din zona de confort. Echilibrul se spune că este o cheie a succesului, zicală care se aplică inclusiv în industria jocurilor de noroc. Așadar, ai grijă să joci responsabil, să îți definești și respecți bugetul pe care îl poți aloca lunar acestei activități, să îți prioritizezi lucrurile din viața ta corect și, nu în ultimul rând, să te distrezi, fără a lasă sentimentele negative să îndepărteze succesul de tine!

Politica