sâmbătă, noiembrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Prietenii Motanului Încălţat, la Severin

Prietenii Motanului Încălţat fac spectacol, vineri, 23 septembrie 2016, în grădina de vară Geo Saizescu a Palatului Culturii Teodor Costescu. Piesa prezentată publicului severinean este o propunere de interpretare a cunoscutei poveşti, venită din partea actriţei Iulia Cârstea. Alături de colegii de scenă Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Alis Ianoş, Emanuel Popescu a transformat-o într-o piesă ce prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuşi şi admiratoare a vestitului motan, hotărâtă să cucerească publicul de la oraş.

Între timp, înscrieri la ateliere, la Teatrul Colibri!

De asemenea, până la 26 septembrie 2016, continuă înscrierile la trei din cele zece ateliere de creaţie ale Fabricii de poveşti electroColibri, la care au mai rămas locuri. Este vorba despre: ZECE DEGETE, NU DOAR DOUĂ MÂINI  (coord.  Marin Fagu), GAZETARUL DE TEATRU  (coord.  Laura Pumnea), DINCOLO DE MASCĂ  (coord.  Geo Dinescu).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atelierele se vor desfăşura în perioada 3 octombrie – 11 decembrie 2016, preţul / atelier (întreaga perioadă) fiind 150 lei. Pentru fiecare atelier în parte există un număr limitat de locuri.

Înscrierile se fac prin formular on-line, link-urile pentru fiecare atelier în parte fiind disponibile pe site-ul instituţiei: www.teatrulcolibri.ro şi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TeatrulColibri.

Pentru completarea formularului on-line, persoanele interesate vor accesa link-ul dorit, vor scrie datele necesare şi vor apăsa pe butonul de trimitere. Perioada obligatorie de achitare a taxei pentru ateliere este 19 – 26 septembrie 2016 şi se va plăti la sediul teatrului, de luni până vineri, între orele 9:00 – 15:00, sau prin ordin de plată / transfer bancar în contul instituţiei, publicat pe www.teatrulcolibri.ro.

Sâmbătă, ora 16:00 – DINCOLO DE MASCĂ (coord. Geo Dinescu), pentru copii de minim 8 ani, atelier prin care descoperă cea mai cunoscută formă a teatrului de improvizaţie, commedia dell’arte, şi învaţă să construiască măşti.

Sâmbătă, ora 17:00 – GAZETARUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), vârsta minimă 10 ani, este cu ochii pe tot ce mişcă în teatru. Vede spectacole şi scrie cronici, ia interviuri, realizează articole despre şi cu actori, regizori, scenografi, oamenii din spatele scenei. Totul pentru Gazeta de teatru.

Vineri, ora 17:00 – ZECE DEGETE, NU DOAR DOUĂ MÂINI (coord. Marin Fagu), pentru copii şi adolescenţi, vârsta minimă acceptată 10 ani, un atelier în care se bucură să desluşească tainele construcţiei de păpuşi.

 

Politica