duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

A apărut candidatul sincer

PML aduce votanţilor din comuna Pleşoi primul candidat sincer. Marian Velişcu vrea să fie primar în localitatea părinţilor săi. Are 57 de ani şi de profesie este inginer mecanic agricol. A terminat facultatea în Braşov, iar până la începutul anilor 2000 a lucrat în diverse instituţii agricole din judeţ. Velişcu nu se fereseşte să spună că a fost nevoit să plece la muncă în străinătate. A muncit în Israel unde s-a calificat ca drumar şi a învăţat să lucreze în construcţii edilitare. Apoi a plecat la muncă şi în alte ţări europene.

Acum vrea să fie primar, iar alegătorilor nu le promite marea cu sarea.

„Vreau să fac ceva şi pentru localitatea părinţilor mei. Am ajuns la concluzia că fără o implicare directă şi motivată de a face ceva, de a schimba ceva, nu se poate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mare lucru nu mi-am propus eu să fac acolo pentru că nu pot să reinventez roata. Principalul lucru este să aduc o doză de normalitate în primărie, mă interesează schimbarea atitudinii angajaţilor primăriei faţă de cetăţeni şi competenţa angajaţilor, acces la fonduri europene şi după aceea împreună cu consilierii şi alţi oameni să încercăm şi alte lucruri. Vreau să accesez fonduri europene ca să fac drumuri, alimentare cu apă, dacă oi reuşi şi canalizare”, a declarat candidatul PML la funcţia de primar al comunei Pleşoi.

 

 

 

Politica